Portal2Business Thursday, 2024-05-16, 17:50:58
Welcome Guest | RSS
Site menu

Tag Board

Main » 2009 » September » 4 » TOP
TOP
17:53:40

Cele 10 Oraşe - simboluri ale fericirii


1. Rio de Janeiro, Brazilia

rIOPerceptia tuturor despre acest oras este aceea a unui loc populat cu tineri dansand la vreme de seara, pe un fundal cu peisaj montan inconjurat de apele intunecate ale marii. Aceasta descriere nu e departe de adevar tinand cont ca acest oras este locul de desfasurare anuala a Carnavalului ce ii poarta numele. (Carnavalul de la Rio)



2. Sydney, Australia

SYDNEYAcest oras faimos prin cladirea Operei si a localurilor prietenoase este sinonim cu Australia: "Este locul unde oricine ar merge...e acea imagine a unei natiuni care practic isi petrec timpul stand la gratare." 




3. Barcelona, Spania

BarcelonaO cultura plina de viata, vremea blanda si una dintre cele mai bune echipe de fotbal din lume sunt caracteristicile de baza ale orasului spaniol Barcelona, considerat a fi un oras clasic mediteranean. 




4. Amsterdam, Olanda

AmsterdamAcest vechi centru comercial este acum o metropola chic - unde fericirea predomina din abundenta daca este indusa de "iarba". Este un loc frecventat in special de tinerii dornici de distractie. 



5. Melbourne, Australia

MelbourneCel de-al doilea oras ca marime al Australiei este un centru educational si al artelor, dar este considerat unul al fericirii deoarece este plin de australieni, iar acestia insisi sunt definitia fericirii, prin urmare nu poate fi decat un loc in care sa te simti bine. 


6. Madrid, Spain

MadridCapitala Spaniei face parte integranta a listei datorita culturii sale si al standarduluii ridicat de viata si spre deosebire de italieni, spaniolii sunt perceputi ca fiind mai fericiti. 




7. San Francisco, SUA

San FranciscoEste considerat de catre straini/turisti a fi cel mai distractiv oras al Statelor Unite.





8. Roma, Italia

RomaIstoria se intalneste cu modernismul la Roma, ceea ce bucura pe toata lumea, iar italienii sunt vazuti mai mereu intr-o stare de buna dispozitie si tot timpul in pas cu moda. 




9. Paris, Franta

PArisParis, je t'aime! - este expresia cu care majoritatea suntem de acord, Parisul este unul dintre cele mai adulate orase ale lumii. Oamenii il privesc ca fiind un oras frumos, atat de dragut incat e imposibil sa nu fie si aducator de fericire.





10. Buenos Aires, Argentina

Buenos AiresCel mai mare oras al Argentinei apare in acest top 10 datorita in mare parte si datorita similaritatilor cu primul oras de pe lista. E o versiunea diluata a Rio. Poate oamenii nu stiu exact locul in care se afla acest oras dar cu siguranta stiu ca face parte din America Latina. 




Sursa: Forbes.com


Views: 353 | Added by: Magda | Rating: 0.0/0 |
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
Login form

News calendar
«  September 2009  »
SuMoTuWeThFrSa
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Search

Site friends

Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0

Copyright MyCorp © 2024Powered by uCoz